Hello Fresh Mobile Banner
Erter og ris

Erter og ris

Lær hvordan du lager en deilig peas and rice rett med våre enkle steg-for-steg instruksjoner. Perfekt som hovedrett eller som tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2. 1 kopp finhakket selleri
  • 3. 1 kopp finhakket løk
  • 4. 1/2 kopp finhakkede grønne paprika
  • 5. 1 spiseskje grillkrydder, for eksempel Swamp Venom
  • 6. 1 teskje salt
  • 7. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 8. 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 9. 2 1/2 kopper kyllingkraft
  • 10. 2 laurbærblad
  • 11. 1 3/4 kopper langkornet ris
  • 12. Én 425 grams boks med svarte øyne-bønner
  • 13. 1 spiseskje hakket fersk oregano
  • 14. 1 spiseskje hakket fersk persille

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett en middels stor gryte over middels varme og tilsett oljen. Surr selleri, løk og grønne paprika i ca. 5 minutter. Rør inn krydderet, salt, pepper og hvitløk, og kok i 1 minutt. Tilsett buljongen og laurbærbladene, og kok opp. Ha i ris og erter. Dekk til og la det småkoke til all væsken er absorbert, ca. 15 til 20 minutter.
  2. 22. Fjern laurbærbladene og tilsett oregano og persille. Bland godt og server.