Hello Fresh Mobile Banner
Tunfisk tartar

Tunfisk tartar

oppskrift på tuna tartare, en smakfull og frisk forrett perfekt for sommeren. lær hvordan du lager den steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 3/4 pund fersk tunfiskbiff
  • 2. 1 1/4 kopper olivenolje
  • 3. 5 lime, revet skall
  • 4. 1 kopp ferskpresset limejuice
  • 5. 2 1/2 teskje wasabapulver
  • 6. 2 1/2 spiseskje soyasaus
  • 7. 2 spiseskje sterk rød peppersaus
  • 8. 2 1/2 spiseskje kosher-salt
  • 9. 1 1/2 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 10. 1 1/4 kopper finhakkede vårløk, både hvite og grønne deler (12 vårløk)
  • 11. 3 1/4 spiseskje finhakket fersk jalapeño, frø fjernet
  • 12. 5 modne Hass-avokadoer
  • 13. 1 1/2 spiseskje ristet sesamfrø, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Skjær tunfisken i 1/4-tommers terninger og legg den i en veldig stor bolle.
  3. 3I en separat bolle blander du olivenolje, limeskall, limesaft, wasabi, soyasaus, hot red pepper-saus, salt og pepper.
  4. 4Hell blandingen over tunfisken, tilsett vårløk og jalapeño, og bland godt.
  5. 5Del avokadene i to, fjern steinen, og skrell dem.
  6. 6Skjær avokadene i 1/4-tommers terninger.
  7. 7Forsiktig blander du avokadobitene inn i tunfiskblandingen.
  8. 8Tilsett ristede sesamfrø, hvis du bruker det, og smak til med salt og pepper.
  9. 9La blandingen stå i kjøleskapet i minst én time, slik at smakene får tid til å blande seg.
  10. 10Server på kjeks.