Hello Fresh Mobile Banner
Saigon Sub

Saigon Sub

oppskrift på saigon sub, en vietnamesisk inspirert sandwich med friske ingredienser og krydret saus. perfekt for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 pund svinekjøtt av typen pork butt, delt i 4 biter
  • 2. Salt og pepper
  • 3. 1/4 kopp pluss 2 spiseskjeer soyasaus
  • 4. 1/3 kopp vann
  • 5. 1/4 kopp chili- og hvitløksaus
  • 6. 1/4 kopp ketchup
  • 7. 1/2 kopp hvit eddik
  • 8. 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 9. 1/4 kopp hvitvin
  • 10. 1/2 kopp skrelte og tynne skivede agurker
  • 11. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 12. Italiensk festbrød, delt i to på langs
  • 13. 1 kopp majones
  • 14. 3 spiseskjeer Sriracha-saus
  • 15. 1 romainesalat, i blader
  • 16. 1 spiseskje finhakkede ferske mynteblader
  • 17. 1 bunt fersk korianderblader

Fremgangsmåte

  1. 11. Krydre svinekjøttbitene med salt og pepper. Legg dem i en braseringspanne og tilsett 1/4 kopp soyasaus, vann, chili hvitløkssaus, ketchup og 1/4 kopp eddik. La det småkoke under lokk i omtrent 2 ½ timer, til kjøttet er mørt og kan deles med en gaffel. Ta opp kjøttet med en hullsleiv og "riv" det i stykker med gafler til det er strimlet. Tilsett braseringsvæsken etter smak. La det avkjøle.
  2. 22. Bland den resterende 1/4 koppen eddik, brunt sukker, vin og de resterende 2 spiseskjeene soyasaus. Ha i agurkene og la dem marinere i 10 til 15 minutter.
  3. 33. Drypp olivenolje over brødet. Brun det lett, hvis ønskelig.
  4. 44. Smør majones på brødet og drypp over litt hot sauce. Legg kjøttet på brødet, og topp med salat, marinerte agurker, mynte og koriander. Del i to og server.