Hello Fresh Mobile Banner
Grillet Buffalo-kyllingkoteletter

Grillet Buffalo-kyllingkoteletter

Lær hvordan du lager saftige og smakfulle buffalo kyllingkoteletter på grillen. Perfekt til sommergrilling og middagsgjester.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfileter (ca. 170 g hver)
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Olivenolje til å smøre grillristen
  • 1/2 kopp sterk saus (anbefalt: Frank’s Hot Sauce)
  • 3 ss smør
  • 1 ts røkt paprika
  • 1 ts eplecidereddik
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • Blue Cheese Slaw, oppskrift følger
  • 1 liten hodekål (ca. 680 g)
  • 1 liten sjalottløk, skrelt
  • 1 stor gulrot, skrelt
  • 115 g dansk blåmuggost, smuldret
  • 1/4 kopp kulturmelk
  • 1/4 kopp lett rømme
  • 1/4 kopp lett majones
  • 2 ts eplecidereddik
  • 1/2 ts sellerifrø
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til middels høy varme.
  2. 2Bank hver kyllingbryst ut til en tykkelse på 1/4 tomme mellom to ark bakepapir. Krydre med salt og pepper.
  3. 3Bruk et rent kjøkkenhåndkle til å olje grillristene.
  4. 4Grill kyllingen på hver side til den er gyllen og gjennomstekt, i 3 til 4 minutter, til den er gyllen og gjennomstekt.
  5. 5Mens kyllingen grilles, tilsett hot sauce, smør, paprika, eplecidereddik og hvitløk i en middels stor kjele. Sett kjelen på grillristen og rør om for å smelte alt sammen. Dypp kyllingen i kjelen for å dekke den, og grill den deretter i ett minutt på hver side. Ta kyllingen av grillen og legg den på et serveringsfat. Topp hver kyllingfilet med litt blåmuggostsalat.
  6. 6Bruk et grovt rivjern på en food processor, og riv kål, sjalottløk og gulrot. Legg det i en stor serveringsskål.
  7. 7Bland blåmuggost, kulturmelk, rømme, majones, eplecidereddik, sellerifrø, salt og pepper i en liten bolle. Vend dette inn i de revne grønnsakene, og smak til med salt og pepper. Dekk til med plastfolie og la det stå i kjøleskapet i minst én time for å la smakene sette seg. Kan lages én dag i forveien.