
Pølse og piroger
Lær hvordan du lager deilige sausage and pirogi med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller varmende måltid på kalde dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Grillen varmes opp. Trekk pølsen på spidd og la den snurre til skinnet er blært. I mellomtiden krydrer du aspargesen med 2 spiseskjeer olje, salt og pepper, og griller den i flere minutter. Når den er avkjølt, kutter du den i 2,5 cm store biter. I en stor stekepanne varmer du opp 3 spiseskjeer olje over middels høy varme. Tilsetter sopp og koker til den er gyllenbrun. La den avkjøle og sett til side.
- 22. I en annen stor stekepanne varmer du opp 3 spiseskjeer olivenolje, og tilsetter hvitløk. Koker hvitløken til den er karamellisert, og tilsetter deretter blåskjell og hvitvin. Legg på lokk slik at blåskjellene åpner seg. Når de har åpnet seg, tar du ut blåskjellene og fjerner den øverste skjellkappen. I en liten bolle blander du brødsmuler og skinke, og strør over blåskjellene. Fortsett å koke vinssausen til den er redusert med halvparten.
- 33. Kok opp en liten kjele med saltet vann. I mellomtiden lager du piroger. Bland sopp, ricotta og vårløk i en liten bolle. Med en middels utstikker kutter du ut 6 sirkler av wonton-innpakningene. Legg en liten teskje av fyllet i midten av hver sirkel. Dypp fingeren i vann og før den rundt kantene på sirkelen. Brett den ene siden over for å lage en halvmåne og forsegle, ved å presse forsiktig langs kanten. Gjenta for resten av pirogene. Legg pirogene i det kokende vannet og kok til wontonene er møre. Ta opp pirogene og drypp litt olivenolje over.
- 44. Når pølsen er kokt, skjærer du den i skrå snitt. Plasser blåskjellene langs kanten av en serveringsskål. Vend forsiktig asparges, piroger og pølse sammen,