Ristet, krydret ananas med pasjonsfruktglasur

Ristet, krydret ananas med pasjonsfruktglasur

oppskrift på stekt ananas med krydret smak og frisk pasjonsfruktglasur. perfekt som dessert eller snacks for en tropisk vri.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper sukker
  • 2. 1 ½ kopper vann
  • 3. 1 vaniljestang delt
  • 4. ¼ kopp mørk rom
  • 5. 1 spiseskje finhakket ingefær
  • 6. 2 thai-bird chili
  • 7. 1 banan, hakket
  • 8. 1 spiseskje pasjonsfrukt-sirup (eller 2 spiseskjeer puré)
  • 9. 1 spiseskje rosa pepperkorn, til pynt
  • 10. 1 moden ananas, skrelt (kostarikansk)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2I en liten kjele, bland sammen sukker, vann og vaniljestang, og kok opp til det blir gyllenbrunt.
  3. 3Tilsett rom, ingefær, chili, banan, pasjonsfrukt og bland godt.
  4. 4La det avkjøle, og kjør deretter blandingen i en foodprocessor.
  5. 5Sil og sett til side.
  6. 6Plasser ananasen i en grunn bakeform og pensle på glasuren.
  7. 7Stek i 1 ½ time, og pensle ananasen med glaze hver 15. til 20. minutt.
  8. 8Ta vare på den varme sausen i bakeformen for servering.