
Mandel- og sjokoladekrem med pisket krem i lagvis dessert
Lær hvordan du lager en deilig trifle med mandel- og sjokoladekrem, perfekt som dessert for enhver anledning. En enkel og smakfull oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 1. 2 pakker ladyfingers
- 1/2 til 2/3 kopp mandellikør (anbefalt: Amaretto)
- 2 bokser ferdiglaget pisket krem
- 100 gram bittersøt sjokolade til baking, finhakket
- 1/4 kopp skivede mandler
- Kakaopulver, til støving
- 1 pint bringebær
Fremgangsmåte
- 1Dekk bunnen av en 20-23 cm kvadratisk eller rund glassform eller bolle med ladyfingers. Hell over halvparten av likøren, spray med et lag med pisket krem. Strø over sjokoladebiter og skivede mandler. Gjenta dette laget en gang til. Etter det andre laget, sprøyt en god dæsj med pisket krem på toppen. Sikt over kaka med kakaopulver, pynt med bringebær, og server eller avkjøl til den skal serveres.