Hello Fresh Mobile Banner
Ost- og peppercacio e pepe spaghetti squash

Ost- og peppercacio e pepe spaghetti squash

oppskrift på en smakfull og enkel cacio e pepe med spaghetti squash, ost og pepper for en deilig hovedrett

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (4 pund) spaghetti squash
  • 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 1 kopp revet Romano-ost
  • Salt og mye grovkvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1For å mikrobølge varme opp squash, del den i to og fjern frøene. Hell 1/4 tomme vann i en mikrobølgesikker form. Legg squashen i formen med skjæreflatene ned – sidene vil overlappe. Dekk med plastfolie og varm i mikrobølgeovnen på full kraft i 13 minutter. Sett til side 1/2 kopp væske i en bolle. Riv squashen i strimler og tilsett "spaghettien" i bollen med væsken.
  2. 2For å koke squash: del den i to og skrap ut frøene. Kok squashen til den er mør, ca. 15 til 20 minutter. Hell 1/2 kopp kokevann i en bolle, sil av vannet, og riv squashen. Overfør den til en bolle med den reserverte væsken.
  3. 3Vend squashen i den reserverte væsken og smaksett med ekstra virgin olivenolje, mye ost, salt etter smak og rikelig med svart pepper. Server.