Hello Fresh Mobile Banner
Kashmiri Greens

Kashmiri Greens

Lær hvordan du lager kashmiri greens, en tradisjonell og velsmakende rett med grønne blader. Perfekt for en sunn og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 pund grønne bladgrønnsaker til langtidskoking
  • 1 spiseskje raps- eller olivenolje
  • 1/4 teskje asafetida
  • 2 teskjeer spisskummenfrø
  • 2 store sjalottløk, skivet
  • 1/2 kopp julienne-strimler av skrelt ingefær
  • 1 liten tørket rød chili, delt i to
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Kast de harde stilkene fra grønnsakene. Hakk de møre stilkene og sett til side, og hakk deretter bladene grovt.
  2. 2Varm opp oljen i en kjele på 4 liter over moderat høy varme til den skinner, og tilsett asafetida og spisskummenfrø. Kok, mens du rører, til krydderne dufter, ca. 1 1/2 minutt. Tilsett sjalottløk, ingefær og chili, og kok under omrøring til sjalottløken er gjennomsiktig, ca. 3–4 minutter.
  3. 3Tilsett stilkene fra grønnsakene og salt etter smak, og kok under omrøring i 1 minutt. Tilsett grønnsakbladene og kok, og vend forsiktig med tang til de akkurat er møre, 15–20 minutter. Kast chilien og smak til med salt og pepper.