Kashmiri Greens

Kashmiri Greens

Lær hvordan du lager kashmiri greens, en tradisjonell og velsmakende rett med grønne blader. Perfekt for en sunn og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 pund grønne bladgrønnsaker til langtidskoking
  • 1 spiseskje raps- eller olivenolje
  • 1/4 teskje asafetida
  • 2 teskjeer spisskummenfrø
  • 2 store sjalottløk, skivet
  • 1/2 kopp julienne-strimler av skrelt ingefær
  • 1 liten tørket rød chili, delt i to
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Kast de harde stilkene fra grønnsakene. Hakk de møre stilkene og sett til side, og hakk deretter bladene grovt.
  2. 2Varm opp oljen i en kjele på 4 liter over moderat høy varme til den skinner, og tilsett asafetida og spisskummenfrø. Kok, mens du rører, til krydderne dufter, ca. 1 1/2 minutt. Tilsett sjalottløk, ingefær og chili, og kok under omrøring til sjalottløken er gjennomsiktig, ca. 3–4 minutter.
  3. 3Tilsett stilkene fra grønnsakene og salt etter smak, og kok under omrøring i 1 minutt. Tilsett grønnsakbladene og kok, og vend forsiktig med tang til de akkurat er møre, 15–20 minutter. Kast chilien og smak til med salt og pepper.