
Landets sennepsmarinerte svinekoteletter
Lær hvordan du lager saftige og smakfulle country mustered pork chops med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og velsmakende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp landlig Dijon-sennep
- 2 teskjeer urtekrydder
- 1 teskje knust hvitløk
- 1 teskje honning
- 2 spiseskjeer ferskhakket persille
- 1 1/2 pund tykke, benfrie svinefiletskiver
Fremgangsmåte
- 1Bland sennep, urtekrydder, hvitløk, honning og hakket persille i en liten bolle. Sett til side 1/4 kopp av krydderblandingen til servering.
- 2Overfør sennepsblandingen til en plastpose med glidelås. Legg i svinekotlettene og vend dem godt i sennepsblandingen. La kotelettene ligge i minst 5 minutter, eller så lenge som over natten, i kjøleskapet før grilling.
- 3Varm opp en grillpanne på middels varme. Grill kotelettene i 6 til 7 minutter på hver side.
- 4Overfør til et serveringsfat og dryss med den reserverte krydderblandingen før servering.