Hello Fresh Mobile Banner
Kylling- og squash-alfredo

Kylling- og squash-alfredo

Lær hvordan du lager en deilig chicken zucchini alfredo, perfekt for en rask og smakfull hovedrett. Enkel oppskrift med trinnvise instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Kosher salt
  • 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 2 zucchini, tynne skiver formet som halvmåner
  • 4 kyllingbryst à 4 gram, uten skinn og bein
  • Nykvernet pepper
  • 340 gram fettuccine (helst fullkorn)
  • 1 spiseskje hvetemel
  • 1 kopp kald lettmelk (1 %)
  • 1/2 kopp kondensert skummet melk
  • 3/4 kopp nyrevet parmesanost
  • 1/4 kopp hakket frisk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med saltet vann. Varm opp 1 spiseskje olivenolje i en non-stick panne på middels varme. Tilsett 1 fedd hvitløk og kok i 30 sekunder. Tilsett squash, dekk til og kok til det er mørt, rør om underveis, i omtrent 6 minutter. Overfør til en bolle. Varm opp ytterligere 1 spiseskje olje i pannen på middels høy varme. Krydre kyllingen med 1/4 teskje salt og pepper, og stek til den er gjennomstekt, 2 til 3 minutter på hver side. Overfør til en tallerken. Kok pastaen i det kokende vannet i henhold til anvisningene på pakken. Sil av vannet, og spar 1/2 kopp av kokevannet; ha pastaen tilbake i kjelen. I mellomtiden visp sammen mel og lett melk i en bolle. Ha den resterende hvitløken og 1 spiseskje olje i pannen og kok på middels høy varme i 30 sekunder. Tilsett melk- og melblandingen og kok opp under omrøring. Skru ned varmen og kok, mens du rører, i 2 minutter. Tilsett den kondenserte melken, 1/2 teskje salt og osten; rør til osten smelter, ca. 1 minutt. Skjær kyllingen i strimler. Vend inn pastaen, sausen, squashen og persillen, og tilsett det reserverte kokevannet for å løsne sausen.