Baconskiver-osteburgere med krydret majones

Baconskiver-osteburgere med krydret majones

Lær hvordan du lager saftige bacon cheeseburgers med en krydret mayonnaise. Perfekt for en smakfull lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skiver bacon
  • 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe (chuck)
  • 2 teskjeer Worcestershire-saus
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 1/2 kopp majones
  • 2 spiseskjeer Sriracha
  • 1 spiseskje ketchup
  • Vegetabilsk olje, til grilling
  • 4 tykke skiver cheddarost
  • 4 sesam hamburgerbrød, delt
  • Revet salat, til topping

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til middels høy varme. Kok baconet i en stor non-stick panne over middels høy varme, snu det underveis, til det er brunt og sprøtt, omtrent 7 minutter. Overfør baconet til en tallerken med papirhåndkle for å renne av, og del hver skive i to.
  2. 2I mellomtiden blander du sammen karbonadedeigen, Worcestershire-saus, 1 1/2 teskje salt og et par kvernslag med pepper i en stor bolle. Bland med hendene til det akkurat er godt blandet. Form blandingen til fire 3/4 tommer tykke burgere. Trykk tommelen ned i midten av hver burger for å lage en 1/2 tomme dyp fordypning.
  3. 3Bland majones, Sriracha og ketchup i en bolle. Pensle grillen med vegetabilsk olje. Grill burgerne til de er merket og gjennomstekte, ca. 3 minutter på hver side; legg en skive ost på hver burger de siste minuttet av steketiden, og dekk til for å smelte osten.
  4. 4Rist burgerbrødene med snittflaten ned på grillen. Server burgerne på brødene; topp med den krydrede majonesen, bacon og salat.
  5. 5Fotografert av Levi Brown