
Baconskiver-osteburgere med krydret majones
Lær hvordan du lager saftige bacon cheeseburgers med en krydret mayonnaise. Perfekt for en smakfull lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skiver bacon
- 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe (chuck)
- 2 teskjeer Worcestershire-saus
- Kosher-salt og nykvernet pepper
- 1/2 kopp majones
- 2 spiseskjeer Sriracha
- 1 spiseskje ketchup
- Vegetabilsk olje, til grilling
- 4 tykke skiver cheddarost
- 4 sesam hamburgerbrød, delt
- Revet salat, til topping
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen til middels høy varme. Kok baconet i en stor non-stick panne over middels høy varme, snu det underveis, til det er brunt og sprøtt, omtrent 7 minutter. Overfør baconet til en tallerken med papirhåndkle for å renne av, og del hver skive i to.
- 2I mellomtiden blander du sammen karbonadedeigen, Worcestershire-saus, 1 1/2 teskje salt og et par kvernslag med pepper i en stor bolle. Bland med hendene til det akkurat er godt blandet. Form blandingen til fire 3/4 tommer tykke burgere. Trykk tommelen ned i midten av hver burger for å lage en 1/2 tomme dyp fordypning.
- 3Bland majones, Sriracha og ketchup i en bolle. Pensle grillen med vegetabilsk olje. Grill burgerne til de er merket og gjennomstekte, ca. 3 minutter på hver side; legg en skive ost på hver burger de siste minuttet av steketiden, og dekk til for å smelte osten.
- 4Rist burgerbrødene med snittflaten ned på grillen. Server burgerne på brødene; topp med den krydrede majonesen, bacon og salat.
- 5Fotografert av Levi Brown