
Baconskiver-osteburgere med krydret majones
Lær hvordan du lager saftige bacon cheeseburgers med en krydret mayonnaise. Perfekt for en smakfull lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen til middels høy varme. Kok baconet i en stor non-stick panne over middels høy varme, snu det underveis, til det er brunt og sprøtt, omtrent 7 minutter. Overfør baconet til en tallerken med papirhåndkle for å renne av, og del hver skive i to.
- 22. I mellomtiden blander du sammen karbonadedeigen, Worcestershire-saus, 1 1/2 teskje salt og et par kvernslag med pepper i en stor bolle. Bland med hendene til det akkurat er godt blandet. Form blandingen til fire 3/4 tommer tykke burgere. Trykk tommelen ned i midten av hver burger for å lage en 1/2 tomme dyp fordypning.
- 33. Bland majones, Sriracha og ketchup i en bolle. Pensle grillen med vegetabilsk olje. Grill burgerne til de er merket og gjennomstekte, ca. 3 minutter på hver side; legg en skive ost på hver burger de siste minuttet av steketiden, og dekk til for å smelte osten.
- 44. Rist burgerbrødene med snittflaten ned på grillen. Server burgerne på brødene; topp med den krydrede majonesen, bacon og salat.
- 55. Fotografert av Levi Brown