
Thai-rekerburgere med hvitløksnudler
Lær hvordan du lager deilige thai shrimp burgers servert med smakfulle hvitløksnudler. En perfekt rett for en smakfull og enkel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Bland sammen 2 spiseskjeer peanøttsmør, brunt sukker, koriander, hvitløk, fiskesaus, chilipaste og reker i en middels bolle til det er godt blandet. Smuldre opp kjøttdeigen av kalkun over krydderblandingen. Rør forsiktig sammen ingrediensene, og form kjøttet til åtte (10 cm) burgere. Sett i kjøleskapet.
- 22. Lag nudler fra pakken i henhold til anvisningene på pakken. Varm opp en middels stor stekepanne på middels varme, og tilsett 1/4 kopp peanøttsmør og sausblanding, bare til det er godt blandet. Tilsett de myke nudlene. Bland godt. Dekk til og fjern fra varmen.
- 33. Dekk et uoppvarmet grillrist med aluminiumsfolie. Spray med non-stick stekespray. Varm opp grillen til middels høy varme (ca. 175–200 °C). Grill burgerne i 3 til 5 minutter på hver side, eller til saften renner ut. Fordel nudlene jevnt på fire middagsfat. Legg på to burgere på hvert fat, og pynt med hakket koriander og limebåter.
- 44. Tips: *Thailandsk fiskesaus, roasted chili paste og måltidskitt er tilgjengelig i den internasjonale matavdelingen hos din dagligvarebutikk.