
Thai-rekerburgere med hvitløksnudler
Lær hvordan du lager deilige thai shrimp burgers servert med smakfulle hvitløksnudler. En perfekt rett for en smakfull og enkel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- BURGERBURGER:
- 2 ss Jif® Extra Crunchy Peanøttsmør
- 2 ss brunt sukker, pakket
- 1 ss fersk hakket koriander
- 1 ss finhakket hvitløk
- 2 ss thai fiskesaus*
- 4 ts thai ristet chilipaste*
- 8 unser salatreker, grovhakket
- 1 pund kyllingkjøttdeig
- NOODLES:
- 1 (170 g) pakke Savory Hvitløk Stir Fry Meal Kit*
- 1/4 kopp Jif® Extra Crunchy Peanøttsmør
- Crisco® Original Non-Stick Kokespray
- GARNITYR:
- Fersk koriander, hakket
- Limebåter
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen 2 spiseskjeer peanøttsmør, brunt sukker, koriander, hvitløk, fiskesaus, chilipaste og reker i en middels bolle til det er godt blandet. Smuldre opp kjøttdeigen av kalkun over krydderblandingen. Rør forsiktig sammen ingrediensene, og form kjøttet til åtte (10 cm) burgere. Sett i kjøleskapet.
- 2Lag nudler fra pakken i henhold til anvisningene på pakken. Varm opp en middels stor stekepanne på middels varme, og tilsett 1/4 kopp peanøttsmør og sausblanding, bare til det er godt blandet. Tilsett de myke nudlene. Bland godt. Dekk til og fjern fra varmen.
- 3Dekk et uoppvarmet grillrist med aluminiumsfolie. Spray med non-stick stekespray. Varm opp grillen til middels høy varme (ca. 175–200 °C). Grill burgerne i 3 til 5 minutter på hver side, eller til saften renner ut. Fordel nudlene jevnt på fire middagsfat. Legg på to burgere på hvert fat, og pynt med hakket koriander og limebåter.
- 4Tips: *Thailandsk fiskesaus, roasted chili paste og måltidskitt er tilgjengelig i den internasjonale matavdelingen hos din dagligvarebutikk.