Hello Fresh Mobile Banner
Agurk- og marinert sjømatssalat

Agurk- og marinert sjømatssalat

oppskrift på en frisk agurksalat med marinerte tang, perfekt som forrett eller lett tilbehør om sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3/8 kopp riseddik
  • 1/2 teskje salt
  • 3/8 kopp miso (soyabønnepasta)
  • 1 kopp sesamolje
  • 6 kopper revet dashi kombu (sjøgress)
  • 2 engelske agurker, skrellet, frø fjernet og skåret i biter
  • 2 spiseskjeer sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. 1Gjennom åpningen i blenderen som går, tilsett eddik, salt og miso én etter én, og la blenderen gå mens du heller i oljen i en tynn, langsom strøm. Vend dashi, kombu og resten av dressingen godt sammen slik at det dekker, og la det stå i 1 time.
  2. 2Vend agurk rett før servering, overfør til serveringsskåler og dryss over sesamfrø.