Hello Fresh Mobile Banner
Tørkede tomater

Tørkede tomater

Lær hvordan du lager ovnstørkede tomater hjemme med vår enkle guide. Perfekt for snacks, salater og smakfulle retter, tilgjengelig hele året.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 10
forrett

Ingredienser

  • 3 pund plommetomater, kjernet og kuttet på langs
  • 2 spiseskjeer grovt salt

Fremgangsmåte

  1. 1Legg tomatene med skjæreflaten opp på et stekebrett og dryss over salt. La dem stå i 1 time.
  2. 2Forvarm ovnen til 250 grader.
  3. 3Stek tomatene til de nesten er tørre, men fortsatt litt saftige, i 5 til 6 timer.
  4. 4For oppbevaring, pakk dem i rene glass, dekk med olivenolje, og oppbevar i kjøleskapet; eller frys dem ned i zip-lock-poser.