Hello Fresh Mobile Banner
Grillet antipasto med mezzo soprano-saus

Grillet antipasto med mezzo soprano-saus

oppskrift på grillede antipasto med en unik mezzo soprano saus. perfekt for forrett eller sommerfest. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 ansjostykker, avrent og finhakket
  • 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 spiseskje kapers, avrent og grovhakket
  • 2/3 kopp ekstra virgin olivenolje
  • Havsalt
  • 2 små søtpoteter, skrelt og hver delt i 4 lange skiver
  • 4 mellomstore zucchini, hver delt i 4 lange skiver
  • 2 små radicchio, delt i kvarter
  • 1 mellomstor aubergine, delt i 4 lange skiver; deretter hver skive delt i to på tvers
  • 3 små buntløk, trimmet
  • 1/2 kopp olivenolje
  • 2 teskjeer kosher salt
  • 1 pint små, modne cherrytomater, blandet i en bolle med litt olje
  • 1 sitron, delt i båter

Fremgangsmåte

  1. 1Lag Soprano-sausen: Bland ansjos, hvitløk og kapers i en liten bolle eller en food processor. Rør sakte inn olivenoljen og smak til med salt, hvis ønskelig. Sett til side.
  2. 2Tenn opp en kullgrill eller forvarm gassgrillen.
  3. 3Lag grønnsakene: Lett dekk de kuttede grønnsakene med olje og strø over salt. Legg én og én grønnsaksskive og grønn løk på grillristen over direkte middels varme. (Gjør dette i porsjoner om nødvendig, slik at ikke grillen blir overfylt.) Kok i ca. 5 minutter. Vend grønnsakene og kok ytterligere 3 eller 4 minutter. Så snart grønnsakene er ferdige, fjern dem fra grillen og legg dem på et fat: squash, radicchio og grønn løk bør være ferdige først; auberginen vil ta litt lengre tid, og søtpotetene vil være de siste som er gjennomkokte. Mens grønnsakene er varme, pensle dem med Soprano-sausen. La dem avkjøle til romtemperatur og pensle på nytt om nødvendig.
  4. 4Når alle de andre grønnsakene er ferdige, plasser tomatene på grillristen for å markere og varme dem opp, ca. 2 minutter. Pensle med Soprano-sausen og legg dem på fatet sammen med de andre grønnsakene, hvis ønskelig. Pynt med sitronbåter og server ved romtemperatur.