
Sorte bønner, mais og kalkun chili
oppskrift på en smakfull og mettende black bean, corn og turkey chili, perfekt for en rask og enkel middag. sunn og næringsrik rett med gode proteiner og fiber.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 2. 450 gram karbonadedeig av kalkun
- 3. 1 stor løk, hakket (ca. 1 kopp)
- 4. 2 spiseskjeer chilipulver
- 5. 1 teskje malt spisskummen
- 6. 1 teskje tørkede oregano-blader, knust
- 7. 1/2 teskje malt svart pepper
- 8. 1/4 teskje hvitløkspulver eller 2 fedd hvitløk, finhakket
- 9. 1 3/4 kopper Swanson® kyllingkraft
- 10. 1 kopp Pace® chunky salsa
- 11. 1 spiseskje sukker
- 12. 1 boks (ca. 425 gram) svarte bønner, skylt og avrent
- 13. 1 boks (ca. 450 gram) hel mais, avrent
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp oljen i en kjele på 4 liter over middels høy varme. Tilsett kalkunen, løk, chilipulver, spisskummen, oregano, svart pepper og hvitløkspulver. Stek til kalkunen er godt brunet, og rør ofte for å skille kjøttet.
- 22. Rør inn kraften, salsaen, sukkeret, bønnene og maisen i kjelen, og varm opp til kokepunktet. Skru ned varmen til lav. Dekk til og la det småkoke i 30 minutter, eller til blandingen er varm og boblende.