
Pear Cobbler
Lær hvordan du lager en deilig pear cobbler med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert i høst eller vinter. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Ingredienser
- 4 Bosc-pærer, kjernet ut, skrelt og delt i båter
- 1 1/4 kopper brunt sukker
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 1 sitron, saften
- 1/2 stykke smør
- 1 ferdiglaget paibunn
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Bland alle ingrediensene unntatt paibunnen i en stekepanne. Stek i 15 minutter. Ta av varmen og hell cobbler-blandingen i mellomstore ramekiner. Til topping legger du ferdiglaget paibunn over cobbleren og steker i ovnen i 15 minutter.