
Krepsegrøt med krydret reker
Lær hvordan du lager deilige crawfish grits og blackened shrimp med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull hovedrett til hver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Til gritsene: Kok opp 7 kopper vann, tilsett deretter smør og kremfløte. La det småkoke i 2 minutter på middels varme. Rør inn gritsene mens du pisker til det blir jevnt og glatt (ikke kornete). Tilsett krepsene mens du pisker, deretter parmesanosten. Smak til med salt og pepper.
- 22. Til rekene: Varm opp en stekepanne på middels-lav varme med olivenolje. Dryss lett over cajunkrydder på begge sider av rekene. Stek til de er møre, ca. 1 til 2 minutter på hver side. Ta av varmen og legg 1 eller 2 reker oppå hver porsjon med grits.