
Vidalia-løkterte
Lær hvordan du lager en deilig vidalia onion tart med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull forrett eller lunsj. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer smør
- 1 stor Vidalia-løk, hakket
- 1/2 kopp rømme
- 1 (12 væskeons) boks kondensert melk
- 1 pakke tørr purreløksuppeblanding
- 3 egg
- 1 1/2 kopper revet Monterey Jack-ost
- 1 (9 tommer) dypfrossen paibunn
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
- 2I en stor, tung stekepanne, sautér smør og hakket Vidalia-løk. Kok til det er lett karamellisert. Fjern fra varmen og visp inn rømme. Rør sakte inn kondensert melk. Visp inn den tørre suppeblandingen til den er helt innarbeidet. Visp inn eggene. Bland inn den revne osten til det er godt blandet. Skje fyllet i en usteiket paibunn. Plasser paien på et stekebrett og sett den i ovnen.
- 3Stek i forvarmet ovn i 40 til 45 minutter, eller til en kniv satt inn kommer ut ren. La den hvile i 10 til 15 minutter.