Hello Fresh Mobile Banner
Hashed Browns

Hashed Browns

Lær hvordan du lager deilige hashed browns hjemme. Perfekt til frokost eller brunch, med sprø tekstur og enkel fremgangsmåte.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 5 spiseskjeer usaltet smør
  • 2. 680 gram kokte poteter, skrelt og i 1/2-tommers terninger
  • 3. 1 1/2 kopp hakket gul løk (2 løk)
  • 4. 2 teskjeer kosher-salt
  • 5. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 6. 2 spiseskjeer finhakket fersk flatbladpersille
  • 7. 2 spiseskjeer finhakket vårløk (hvite og grønne deler)

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smøret i en stor (10 til 12 tommer) stekepanne. Tilsett potetene, løken, saltet og pepperet, og stek over middels lav varme i 15 til 20 minutter, vend forsiktig av og til med en flat stekespade, til potetene er jevnt brune og gjennomstekte. (La potetene koke i 5 minutter før du vender dem.) Slå av varmen og tilsett persille og vårløk. Server varm.