Hashed Browns

Hashed Browns

Lær hvordan du lager deilige hashed browns hjemme. Perfekt til frokost eller brunch, med sprø tekstur og enkel fremgangsmåte.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 5 spiseskjeer usaltet smør
  • 2. 680 gram kokte poteter, skrelt og i 1/2-tommers terninger
  • 3. 1 1/2 kopp hakket gul løk (2 løk)
  • 4. 2 teskjeer kosher-salt
  • 5. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 6. 2 spiseskjeer finhakket fersk flatbladpersille
  • 7. 2 spiseskjeer finhakket vårløk (hvite og grønne deler)

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smøret i en stor (10 til 12 tommer) stekepanne. Tilsett potetene, løken, saltet og pepperet, og stek over middels lav varme i 15 til 20 minutter, vend forsiktig av og til med en flat stekespade, til potetene er jevnt brune og gjennomstekte. (La potetene koke i 5 minutter før du vender dem.) Slå av varmen og tilsett persille og vårløk. Server varm.