Hello Fresh Mobile Banner
Ingefærkrydret varm kakao

Ingefærkrydret varm kakao

oppskrift på ginger spiced hot cocoa, en varmende og krydret sjokoladedrikk perfekt for kalde vinterdager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 8 unser 1 prosent lavfett melk
  • 1/4 tomme fersk ingefær, skrelt og skåret i to skiver
  • 2 teskjeer usøtet kakaopulver
  • 2 teskjeer sukker
  • 2 teskjeer vann
  • 1/4 teskje mørk sjokoladespon (ca. 1/8 unser)

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en liten kjele varmer du opp melken og ingefæren over middels lav varme til den nesten koker, omtrent 4 minutter. Mens melken varmes opp, legger du kakaopulver og sukker i en kopp. Tilsett vannet i koppen og rør til blandingen har konsistensen av en pasta. Fjern ingefæren fra den varme melken. Tilsett sjokoladeblandingen i melken og visp til det blir litt skummende. Hell den varme sjokoladen i koppen og pynt med sjokoladespon.