
Ingefærkrydret varm kakao
oppskrift på ginger spiced hot cocoa, en varmende og krydret sjokoladedrikk perfekt for kalde vinterdager. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 8 unser 1 prosent lavfett melk
- 1/4 tomme fersk ingefær, skrelt og skåret i to skiver
- 2 teskjeer usøtet kakaopulver
- 2 teskjeer sukker
- 2 teskjeer vann
- 1/4 teskje mørk sjokoladespon (ca. 1/8 unser)
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en liten kjele varmer du opp melken og ingefæren over middels lav varme til den nesten koker, omtrent 4 minutter. Mens melken varmes opp, legger du kakaopulver og sukker i en kopp. Tilsett vannet i koppen og rør til blandingen har konsistensen av en pasta. Fjern ingefæren fra den varme melken. Tilsett sjokoladeblandingen i melken og visp til det blir litt skummende. Hell den varme sjokoladen i koppen og pynt med sjokoladespon.