Hello Fresh Mobile Banner
Lorraines Bacon Cheddar Straws

Lorraines Bacon Cheddar Straws

oppskrift på deilige bacon- og cheddarstrips fra lorraine. perfekt som snacks eller tilbehør, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Allsidig mel til utbaking av arbeidsflaten
  • Én pakke på 13 unser butterdeig
  • 1 spiseskje ferdiglaget engelsk sennep
  • 14 skiver godt kvalitetsrøkt bacon
  • 85 gram moden Cheddar, revet
  • 1 frittgående egg, lett pisket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 2På en lett melet arbeidsflate, kjevle ut butterdeigen til en stor rektangel, ca. 0,6 cm tykk.
  3. 3Roter deigen slik at den lengste siden vender mot deg. Fordel sennepen jevnt over deigen. Legg baconbiter på deigen, med den lange siden mot deg, og la det være en liten avstand mellom hver bit. Klipp bort eventuelle ujevne kanter som stikker ut, for å jevne ut rektangelet. Strø over cheddarosten. Skjær mellom hver baconbit for å danne individuelle deig- og baconstrimler.
  4. 4Vri forsiktig hver stripe 4 eller 5 ganger, slik at den blir som et krøllete sugerør. Legg dem på det forberedte stekebrettet og pensle med sammenvispet egg. Sett dem i kjøleskapet i 15 til 20 minutter.
  5. 5Ta twistsene ut av kjøleskapet og pensle dem en gang til med sammenvispet egg. Stek til deigen er godt hevet og gyllenbrun, ca. 15 til 20 minutter. La dem avkjøle seg.