Hello Fresh Mobile Banner
Online runde 2 oppskrift på nettsiden
Eggplant Dip

Online runde 2 oppskrift på nettsiden Eggplant Dip

oppskrift på en enkel og smakfull eggplant dip. perfekt som forrett eller tilbehør. lag den hjemme med vår trinnvise veiledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 liten hvitløksfedd
  • 1 teskje rapsolje
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Reservert aubergine fra moussaka-oppskriften
  • 1/4 kopp fersk persille, grovhakket
  • 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1 ss sitronsaft
  • 3 ss olivenolje
  • 1/4 teskje paprika
  • 3 pitabrød, delt i kvarter og ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  2. 2Skjær av den spisse toppen av hvitløken og legg den på et stykke aluminiumsfolie, med skjæresiden opp. Drypp over canola-olje og krydre med salt og pepper. Pakk den inn, legg den på et stekebrett, og stek til hvitløken er myk, omtrent 45 minutter. Pakk den ut og la den avkjøle i ca. 20 minutter.
  3. 3I en foodprocessor, press ut den ovnsbakte hvitløken. Tilsett den reserverte auberginen, persille, spisskummen og sitronsaft, og kjør til det er godt blandet. Mens maskinen går, hell i olivenoljen i en tynn stråle. Smak til og juster krydderet med salt og pepper. Ha dippen over i en bolle, dryss over paprika, og server med ristet pita.