Hello Fresh Mobile Banner
Neelys Alfredo Pasta

Neelys Alfredo Pasta

oppskrift på neelys alfredo pasta - en kremet og smakfull rett som er rask å lage. perfekt for en rask middag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund linguine
  • Kosher-salt
  • 4 skiver bacon, tynne skiver
  • 1 løk, finhakket
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 1/4 teskje rød pepperflak
  • Nykvernet svart pepper
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 2 spiseskjeer finrevet fontinaost
  • 1 sitron, revet skall
  • 4 spiseskjeer basilikumblader, skåret i tynne strimler (chiffonade)

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med saltet vann over middels varme. Tilsett linguine og kok til al dente.
  2. 2Stek baconet i en stor kjele over middels varme til det er sprøtt. Ta baconet opp med en hullsleiv og legg det på et fat dekket med kjøkkenpapir.
  3. 3Tilsett løk og hvitløk i pannen og sautér til det er mykt, ca. 3 minutter. Rør inn rød pepperflak, smak til med salt og pepper, og sautér til det dufter godt.
  4. 4Tilsett fløten og la det småkoke til det tykner, ca. 4 minutter, pass på at det ikke brenner seg. Rør inn osten og sitronzesten.
  5. 5Sil av linguinen og tilsett den i kjelen med sausen. Vend forsiktig pastaen i sausen.
  6. 6Legg baconet i, og smak til med salt og pepper.
  7. 7Overfør til et stort serveringsfat og pynt med basilikum.
  8. 8Server umiddelbart mens det er varmt.