Husk maiskolben

Husk maiskolben

Lær hvordan du lager perfekt maiskolbe med husk-korn. En enkel og deilig oppskrift som passer til sommeren og grillkveldene.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 ører fersk mais på kolben, i skallet, silke fjernet
  • 1 stang (8 ss) usaltet smør, myknet
  • 2 ss hvitløkspulver
  • 2 ts røkt paprika
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1 kopp smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 1Forbered en grill til middels varme.
  2. 2Legg maisen (med skallet på) på grillen og grill, vendende av og til, til maisen er kokt og skallet har brente merker, ca. 10 til 15 minutter. Fjern skallet fra maisen.
  3. 3Mens maisen koker, bland smør, hvitløksk powder, røkt paprika og litt salt og pepper i en liten bolle, og rør godt.
  4. 4Smør godt på maisen med smørblandingen og strø over fetaost.