Hello Fresh Mobile Banner
Halibut ceviche med rødløk, appelsin og koriander

Halibut ceviche med rødløk, appelsin og koriander

Lær hvordan du lager en deilig halibut seviche med rødløk, appelsin og koriander. En forfriskende forrett perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp limejuice (6 til 8 lime)
  • 1/2 liten løk, finhakket
  • 1 liten hvitløksfedd, finhakket
  • 2 store tomater, skrellet og terningkuttet
  • 1 stor jalapeñochili, ristet, skrelt, frøet ut og finhakket
  • 4 spiseskjeer olivenolje
  • 1 teskje fersk timian eller 1/2 teskje tørket
  • 1 teskje kapers, skylt
  • 1/2 kopp grovhakket koriander
  • 900 gram halibutsteaks, skinnet, benfritt og i 2,5 cm terninger
  • Salt og pepper
  • Boston-salatblader (ca. 1/2 liten hodesalat)
  • 1 liten rød løk, tynnsnittet
  • 1 appelsin, skrelt og tynnsnittet

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor, ikke-reagerende bolle blandes de første 10 ingrediensene, og krydre med salt og pepper etter smak. Dekk bollen med plastfolie og mariner i minst 8 timer eller over natten, og rør om en eller to ganger underveis.
  2. 2For å servere, legg salatblader i bunnen av 6 eller 8 tallerkener. Fordel løk og appelsinskiver, litt overlappende, på hver tallerken. Bruk en hullsleiv til å legge fisken i midten av tallerkenen, og øs litt av væsken over hver porsjon.