
Potet-, spinat- og tomatsuppe
Lær hvordan du lager en deilig potet-, spinat- og tomatsuppe. En sunn og smakfull rett som passer til alle årstider.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1I en dyp gryte, surre hvitløk og løk i olje i 2 eller 3 minutter. Tilsett buljong og kok opp væsken. Når du skjærer poteter, legger du dem forsiktig i buljongen. Kok potetene i 20 minutter, av og til omrøring. Potetene vil begynne å gå i oppløsning og tykne suppen etter hvert som den koker. Rør inn spinat i porsjoner etter hvert som den faller sammen og blander seg inn i suppen. Krydre suppen med muskatnøtt, salt og pepper etter smak. Rør inn tomater og varm opp i 1 eller 2 minutter. Ta gryten av varmen og sett den på en trivet. Rør inn revet ost i suppen og server.