
Hvit pizza
Lær hvordan du lager en deilig pizza bianca med sprø bunn og fyll av olivenolje, rosmarin og salt. Perfekt som forrett eller lett måltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Del deigen i 4 like store deler.
- 3Strø mel på et skjærebrett og kjevle ut hver deigball til en runding på omtrent 15 centimeter.
- 4Varm opp oljen i en middels stor stekepanne på middels varme, ca. 3 minutter for å få den varm.
- 5Legg en av deigrundene i den varme pannen. Når deigen begynner å boble på toppen og bunnen er gyllenbrun, snu den for å steke den andre siden, ca. 2 minutter per side.
- 6Fjern skorpen fra pannen og legg den på en tallerken.
- 7Strø 2 spiseskjeer Parmigiano-Reggiano jevnt over hele overflaten.
- 8Dryss over litt sitronskall og noen timianblader.
- 9Legg 4 skiver mortadella over pizzaen.
- 10Gjenta med resten av deigen, og server deretter.