Fajitas med kalkun og kremet avokadosaus

Fajitas med kalkun og kremet avokadosaus

Lær hvordan du lager smakfulle kalkun fajitas med kremet avokadosaus. En enkel oppskrift som passer perfekt til hverdagsmiddag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ripe Hass-avocado, halvert, uten stein og med kjøttet hakket
  • 2. 1/4 kopp Hellmann's Real Mayonnaise
  • 3. 1 teskje finhakket fersk jalapeñopepper (valgfritt)
  • 4. 1 fersk lime, saftet
  • 5. Vann
  • 6. Salt og nykvernet svart pepper
  • 7. 2 spiseskjeer rapsolje
  • 8. 1 stor rødløk, halvert og tynnhakket
  • 9. 1 stor rød paprika, halvert og tynnhakket
  • 10. 1 teskje malt spisskummen
  • 11. 2 kopper rester av strimlet kalkun
  • 12. 2 spiseskjeer hakkede ferske korianderblader
  • 13. 4 store mel-tortillas

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland avocado, majones, jalapeñopepper og limesaft i en blender eller food processor. Tilsett en skvett vann og kjør til det er glatt; smak til med salt og pepper. Skrap over i en bolle.
  2. 22. Varm opp oljen i en stor stekepanne på høy varme. Tilsett løk og paprika, og stek til de er myke, ca. 5 minutter. Tilsett spisskummen og stek i 1 minutt. Tilsett kalkunkjøttet, og varm det opp til det akkurat er gjennomvarmt, før du rører inn koriander.
  3. 33. Legg tortillalefser på en tallerken, dekk med et fuktig kjøkkenpapir og varm dem i mikrobølgeovnen på høy effekt i 40 sekunder. Legg litt kalkunfyll i midten av hver tortilla, drypp over litt av den kremete avokadosausen, rull sammen og server.