Prime Meats bratwurst

Prime Meats bratwurst

oppskrift på prime meats bratwurst, perfekt for grillen eller stekepannen. lær hvordan du lager saftig og smakfull bratwurst hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. Havsalt
  • 2. Hvit pepper
  • 3. Sellerifrø
  • 4. Muskatnøtt
  • 5. Hakket salvie
  • 6. 1,8 kg svinebog og 0,45 kg svinekjakefett, saltet over natten med kosher-salt
  • 7. 2,4 dl isvann
  • 8. Naturlige pølsekasser, bløtlagt i isvann

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Først lager du brat-krydderet ved å blande like deler av havsalt, hvit pepper, sellerifrø, muskat og 1 spiseskje salvie. Sett til side.
  3. 33. Bruk en kjøttkvern eller en food blender med en pølseskjærefestet til å male svinekjøttet og jowlfettet to ganger til en jevn og glatt konsistens.
  4. 44. Tilsett 2 unser av det forberedte brat-krydderet i isvannet og bland til det dannes en emulsjon, deretter tilsettes dette i kjøttblandingen.
  5. 55. Knyt en ende av pølseskinnet og fest skinnet til pølseblanderen. Fyll skinnet til omtrent 7,5 cm i lengde, vri og gjenta til ønsket mengde pølser er laget, og knyt en knute for å sikre den siste pølsen.
  6. 66. Kokes i vann med temperatur mellom 165 og 170 grader til den indre temperaturen når 155 grader (ca. 5 minutter). Deretter grilles eller settes under en grill for å fullføre.
  7. 77. (Alternativt kan brat-kjøttet kokes i en forvarmet ovn på 190 grader i tjue minutter eller til de er gyldne.)