
Hjemmelagde marshmallows
Lær hvordan du lager deilige hjemmelagde marshmallows med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller til baking. Enkel å følge steg for steg!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 3 pakker unflavored gelatin
- 1 1/2 kopper granulert sukker
- 1 kopp lys mais sirup
- 1/4 teskje kosher salt
- 1 spiseskje ren vaniljeekstrakt
- Melis, til å støve med
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Bland gelatin og 1/2 kopp kaldt vann i en bolle til en elektrisk mikser utstyrt med visp, og la det stå mens du lager sirupen.
- 3I mellomtiden, bland sukker, mais sirup, salt og 1/2 kopp vann i en liten kjele, og kok opp over middels varme til sukkeret er oppløst. Skru opp varmen til høy og kok til sirupen når 115 grader Celsius på et sukkermålertermometer. Ta av varmen.
- 4Med mikseren på lav hastighet, hell sakte sukker-sirupen i den oppløste gelatinen. Sett mikseren på høy hastighet og pisk til blandingen er veldig tykk, omtrent 15 minutter. Tilsett vaniljen og bland godt.
- 5Sikt rikelig med melis over en 20 x 30 cm non-metal bakeform. Hell marshmallow-blandingen i formen, jevn ut toppen, og strø mer melis over. La det stå uten dekke over natten til det tørker ut.
- 6Vend marshmallowsene ut av formen på et skjærebrett og kutt dem i firkanter. Strø dem med mer melis.