
Hjemmelagde pølse- og maispinner
oppskrift på hjemmelagde corndogs som er perfekte som snacks eller middag. enkel å lage, smakfull og barnevennlig. prøv deg frem i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Vegetabilsk olje til steking
- 1 1/4 kopper pannekakemiks
- 1/4 kopp gult maismel
- 1/2 teskje salt
- 3/4 kopp kulturmelk
- 1 stort egg, pisket
- 8 frankfurtere
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: Åtte 6-tommers trepinner eller spyd.
- 2Varm opp omtrent 9 centimeter med olje til 190 grader Celsius i en stor gryte med høye sider. Oljen skal være varm, men ikke røykende.
- 3Lag røren ved å vispe sammen pannekakemel, maisenna og salt i en stor bolle. Fortsett å vispe og tilsett kulturmelk og egg, og rør til røren er glatt.
- 4Sett inn spyd i frankfurterne, og la 5 centimeter av pølsene være synlige. Dypp hver pølse i den forberedte røren til den er helt dekket.
- 5Deretter, med stor forsiktighet, dypp hver dekkede pølse i den varme oljen, bruk tang for å snu den, og stek til den er gyllenbrun på alle sider, ca. 1 minutt.
- 6Overfør til en tallerken med papirhåndkle for å renne av, og server umiddelbart med ønskede tilbehør.