
Caprese-salat
oppskrift på en frisk og smakfull caprese salat, perfekt som forrett eller lett måltid om sommeren. enkel å lage og krever få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Mål opp balsamicoeddiken og hell den i en kjele. La den småkoke på lav varme. Kok den til balsamicoeddiken har blitt til en fin, tykk glasur (men fortsatt hellbar), omtrent 15 minutter. Åh, og en annen ting: huset ditt vil lukte. Men det er en god lukt, en eddikaktig lukt. La reduksjonen avkjøle til romtemperatur før du serverer den.
- 22. Når du er klar til å sette sammen salaten, skjær tomatene i tykke skiver. Legg dem på et fat, og veksle mellom tomatskivene og mozzarellaskivene. Stikk hele basilikumblad inn mellom tomat- og osteskivene.
- 33. Hell den vakre, nesten svarte balsamico-reduksjonen over. Deretter drypper du olivenolje i en tynn stråle over toppen. Til slutt strør du over salt og pepper.
- 44. Dette må du ha i livet ditt. Lag det i dag, mine venner.