
Gulrotsalat med rosiner og sherryeddik
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull gulrotsalat med rosiner og sherryeddik. Enkel oppskrift som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. I en stor serveringsbolle, visp sammen sennep, eddik, salt og pepper. Hell olivenoljen i en tynn stråle under stadig visping til det er helt emulsifisert. Sett til side.
- 22. I en liten kjele, bland sherry og rosiner, og varm opp til rett under kokepunktet. Fjern fra varmen og la det trekke i 20 minutter, rør av og til.
- 33. Når retten er klar til å servere, bland gulrøttene med rosiner og all væsken de har ligget i i bollen med vinaigretten. Vend godt slik at alle ingrediensene blir jevnt dekket, og server umiddelbart.