Sylteagurkede reker

Sylteagurkede reker

Lær hvordan du lager deilige pickled shrimp med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller tilbehør. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kvart vann
  • 1 spiseskje kosher-salt
  • 1 sitron, presset
  • 1 teskje hele pepperkorn
  • En klype rød pepperflak
  • 900 gram store reker, skrellet og renset
  • 1/2 kopp eplesidereddik
  • 1/2 kopp vann
  • 1 teskje hele korianderfrø
  • 2 laurbærblader
  • 3 hele hvitløksfedd
  • 1/4 kopp sukker
  • 1 teskje knust rød pepper
  • 1 sitron, revet skall
  • 1 spiseskje fersk timian

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann, salt, sitronsaft, pepperkorn og pepperflak, og pochér rekene. Sil av og legg dem i en varmebestandig bolle. Kok opp marinaden og hell den over rekene. La det avkjøle, og sett det i kjøleskapet. Kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 uker.