
Sylteagurkede reker
Lær hvordan du lager deilige pickled shrimp med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller tilbehør. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 kvart vann
- 1 spiseskje kosher-salt
- 1 sitron, presset
- 1 teskje hele pepperkorn
- En klype rød pepperflak
- 900 gram store reker, skrellet og renset
- 1/2 kopp eplesidereddik
- 1/2 kopp vann
- 1 teskje hele korianderfrø
- 2 laurbærblader
- 3 hele hvitløksfedd
- 1/4 kopp sukker
- 1 teskje knust rød pepper
- 1 sitron, revet skall
- 1 spiseskje fersk timian
Fremgangsmåte
- 1Kok opp vann, salt, sitronsaft, pepperkorn og pepperflak, og pochér rekene. Sil av og legg dem i en varmebestandig bolle. Kok opp marinaden og hell den over rekene. La det avkjøle, og sett det i kjøleskapet. Kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 uker.