
Poussin under murstein eller babykylling kokt under en murstein
lær hvordan du lager poussin sotto mattone, en italiensk spesialitet med baby kylling som er kokt under en murstein for en unik smak og tekstur. enkel oppskrift for spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For å marinere poussin, skjær først sitronen i skiver og legg dem på et bakepapir. I en ovn på 475 grader, eller helst i en vedfyrt ovn, brenn sitronskivene til de er svært aromatiske. La sitronene avkjøle, og bland dem med timian, olivenolje og poussin. Mariner i minst 2 timer.
- 2Forbered aubergine og fiken ved å dele hver i to, og drypp dem med olivenolje, salt og pepper. Grill aubergine og fiken, og hold dem varme. Legg poussin med skinnsiden ned på grillen. Plasser en murstein oppå poussin og grill i 3 til 4 minutter. Fjern mursteinen, snu poussin 90 grader, og grill ytterligere 3 minutter under mursteinen. Til slutt, snu poussin og grill i 2 minutter uten murstein.
- 3Anrett på et stort fat med grillet aubergine og fiken. Drypp retten med fruktig olivenolje og friske urter.