Hello Fresh Mobile Banner
Thailandske svin-tacos

Thailandske svin-tacos

Lær hvordan du lager deilige thai pork tacos med krydret svinekjøtt, friske grønnsaker og smakfulle sauser. Perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund svinekjøttskulder
  • Én 400-gram boks med kokosmelk
  • 3 spiseskjeer thai rød chili paste
  • 1 spiseskje revet ingefær
  • 2 teskjeer salt
  • 8 kaffirlimeblader
  • 6 hvitløksfedd, skrellet
  • 4 stilker sitrongress, kuttet i 2,5 cm biter (bare den lyse delen)
  • 6 kopper strimlet kål
  • 1 kopp majones
  • 1 spiseskje agavesirup
  • 1 spiseskje mirin
  • 4 tomater, finhakket
  • 4 til 6 jalapeños, finhakket
  • 1 løk, finhakket
  • Mais tortillas, til servering
  • Friske korianderblader, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1For svinekjøttet: Forvarm ovnen til 150 grader Celsius. Legg svinekjøttet, kokosmelk, chilipasta, ingefær, salt, limeblader, hvitløk og sitrongress i en stor støpejernsgryte. Hell i 2,5 dl vann og dekk godt til. Stek til det er mørt og kan deles med en gaffel, ca. 4 timer. Riv kjøttet i biter.
  2. 2For coleslaw: Bland kål, majones, agavesirup og mirin rett før servering for å bevare sprøheten.
  3. 3For pico de gallo: Bland tomater, jalapeños og løk sammen.
  4. 4Varm opp mais-tortillas i en stekepanne og legg ca. 3 ss revet svinekjøtt på hver. Topp med litt coleslaw, pico de gallo og koriander.