
Kremet brokkolisuppe
En kremet og deilig brokkolisuppe som er enkel å lage. Perfekt for kalde dager og sunn komfortmat. Prøv vår oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst
Ingredienser
- 1/4 kopp hakket løk
- 1 ss smør eller margarin
- 1 ss mel
- 3 1/2 kopper melk
- 4 oz. (halvparten av en 8 oz. pakke) PHILADELPHIA Neufchatel-ost, i terninger
- 1 pakke (8 oz.) KRAFT revet Triple Cheddar-ost med et hint av PHILADELPHIA
- 1 pakke (10 oz.) frossen hakket brokkoli, kokt og avrent
- 1/4 ts malt muskatnøtt
- 1/8 ts pepper
Fremgangsmåte
- 1Stek løk i smør i en middels stor kjele på middels høy varme i 3 til 5 minutter, eller til løken er sprøtt møre. Visp inn melet til det er godt blandet.
- 2Tilsett melk; kok opp og rør om på middels varme i 2 minutter, av og til. Tilsett neufchâtelost; kok opp og rør om i 2 til 3 minutter, eller til osten er smeltet.
- 3Rør inn de resterende ingrediensene; kok i 5 minutter, eller til det er gjennomvarmt, av og til.
- 4Størrelsesråd
- 5Du vet det er en spesiell anledning når du får nyte en porsjon av denne deilige suppen.
- 6Erstatt gjerne med
- 7Erstatt med frossen hakket spinat, frossne blomkålbuketter, hakket, eller frossne aspargesstenger, hakket, i stedet for brokkoli.
- 8Bruk mikrobølgeovnen
- 9Mikrobølgeovn: Stek løk og smør i en 2-liters mikrobølgeovnsfast bolle på HIGH i 30 sekunder, eller til løken er sprøtt møre. Rør inn melk. Mikrobølgeovn i 3 til 4 minutter, eller til det er gjennomvarmt, og rør om hver 2. minutt. Rør inn kremost. Mikrobølgeovn i 4 til 6 minutter, eller til kremosten er smeltet, og rør om hver 2. minutt. Rør inn de resterende ingrediensene. Mikrobølgeovn i 30 sekunder, eller til det er gjennomvarmt.