Wehani-ris- og mangosalat

Wehani-ris- og mangosalat

oppskrift på wehani ris og mangosalat. en lett og sommerlig rett perfekt for varme dager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1 kopp rå Wehani-ris
  • 2. 2 ½ kopper vann
  • 3. Salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 1 oppskrift på sitrusdressing (se nedenfor)
  • 5. 2 modne mangoer, skrellet, uten frø og i terninger
  • 6. 1 bunt vannkresse, stilkene trimmet

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels sauspanne, over høy varme, kok opp ris og vann. Skru ned varmen, dekk til og kok forsiktig i omtrent 40 minutter eller til risen har absorbert væsken. Sil av og overfør til en flat skål for å avkjøle til romtemperatur.
  2. 22. Når risen er avkjølt, bland den kokte risen med sitrusdressing og smak til med salt og pepper. Rett før servering, vend salaten med mango og vannkressblader.