Wehani-ris- og mangosalat

Wehani-ris- og mangosalat

oppskrift på wehani ris og mangosalat. en lett og sommerlig rett perfekt for varme dager. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1 kopp rå Wehani-ris
  • 2 ½ kopper vann
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 1 oppskrift på sitrusdressing (se nedenfor)
  • 2 modne mangoer, skrellet, uten frø og i terninger
  • 1 bunt vannkresse, stilkene trimmet

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels sauspanne, over høy varme, kok opp ris og vann. Skru ned varmen, dekk til og kok forsiktig i omtrent 40 minutter eller til risen har absorbert væsken. Sil av og overfør til en flat skål for å avkjøle til romtemperatur.
  2. 2Når risen er avkjølt, bland den kokte risen med sitrusdressing og smak til med salt og pepper. Rett før servering, vend salaten med mango og vannkressblader.