
Stekt tunfiskbiff med hvit bønne- og tomatsalat
oppskrift på stekt tunfisk steak med en frisk hvit bønne- og tomatsalat, perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Sesong: sommer
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. For å lage biffene: Bland sitronzest, olje, salt og pepper, og mariner biffene i 10 til 30 minutter (men ikke lenger enn 30 minutter, ellers vil fisken begynne å brytes ned).
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 33. I en varm, men ikke rykende varm panne, brune biffene på hver side i 2 minutter. Overfør biffene til en ovnsfast form og fullfør i ovnen i 5 minutter.
- 44. For å lage salaten: I en middels stor stekepanne, kok sjalottløk i 2 spiseskjeer olje i 5 minutter. Tilsett bønner, kraft, rosmarin og pepper, og la det småkoke forsiktig i 7 til 8 minutter på lav varme.
- 55. Ta pannen av varmen, og vend forsiktig inn cherrytomater i bønneblandingen, og pass på å ikke knuse dem.
- 66. For å servere, skjær tynne skiver av arvestorv eller plommetomater, og legg fire skiver på hver tallerken. Pynt midt på med salaten og drypp over resten av oljen.