
Kjøtt med poteter
lær hvordan du lager carne con papas, en tradisjonell argentinsk rett med kjøtt og poteter. enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne.
- 22. Tilsett terningede poteter og kok i 10-12 minutter, rør av og til, til potetene begynner å bli myke.
- 33. Tilsett løk, salt, pepper og skivet kjøtt.
- 44. Dekk til og la det småkoke i 5 minutter.
- 55. Tilsett HERDEZ® Salsa Casera og rør godt.
- 66. La det småkoke i 2-3 minutter.
- 77. Server direkte fra pannen eller fra en stor bolle.
- 88. For ekstra farge og smak, tilsett tynne skiver av rød og gul paprika.