
Kjøtt med poteter
lær hvordan du lager carne con papas, en tradisjonell argentinsk rett med kjøtt og poteter. enkel oppskrift for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 lb tynne skiver av storfe sirloin tip steak
- 1 middels stor løk, tynne skiver
- 4 mellomstore poteter, kuttet i 2,5 cm store terninger
- 2 teskjeer olivenolje
- 1 teskje salt
- 1 teskje svart pepper
- 1 ½ kopper HERDEZ® Salsa Casera (mild)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en stor stekepanne.
- 2Tilsett terningede poteter og kok i 10-12 minutter, rør av og til, til potetene begynner å bli myke.
- 3Tilsett løk, salt, pepper og skivet kjøtt.
- 4Dekk til og la det småkoke i 5 minutter.
- 5Tilsett HERDEZ® Salsa Casera og rør godt.
- 6La det småkoke i 2-3 minutter.
- 7Server direkte fra pannen eller fra en stor bolle.
- 8For ekstra farge og smak, tilsett tynne skiver av rød og gul paprika.