Kjøtt med poteter

Kjøtt med poteter

lær hvordan du lager carne con papas, en tradisjonell argentinsk rett med kjøtt og poteter. enkel oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 lb tynne skiver av storfe sirloin tip steak
  • 2. 1 middels stor løk, tynne skiver
  • 3. 4 mellomstore poteter, kuttet i 2,5 cm store terninger
  • 4. 2 teskjeer olivenolje
  • 5. 1 teskje salt
  • 6. 1 teskje svart pepper
  • 7. 1 ½ kopper HERDEZ® Salsa Casera (mild)

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne.
  2. 22. Tilsett terningede poteter og kok i 10-12 minutter, rør av og til, til potetene begynner å bli myke.
  3. 33. Tilsett løk, salt, pepper og skivet kjøtt.
  4. 44. Dekk til og la det småkoke i 5 minutter.
  5. 55. Tilsett HERDEZ® Salsa Casera og rør godt.
  6. 66. La det småkoke i 2-3 minutter.
  7. 77. Server direkte fra pannen eller fra en stor bolle.
  8. 88. For ekstra farge og smak, tilsett tynne skiver av rød og gul paprika.