Kretisk Dakos Koukouvagia Ugle
Lær å lage cretan dakos og koukouvagia owl, en unik gresk forrett med autentiske smaker. Enkel oppskrift med steg-for-steg veiledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 10 små kreteanske byggkaker (dakos)
- 2 mellomstore tomater
- 170 gram fetaost, smuldret
- 2 til 3 spiseskjeer olivenolje
- 1 teskje salt
- 1 teskje hakkede ferske oregano-blader
- 1 mellomstor hvit eller gul løk, revet, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Vann rusksene og tørk dem med et rent håndkle. Riv tomaten og bland den med fetaosten. Fordel blandingen på rusksene. Strø over oljen, saltet, oreganoen og litt revet løk, hvis du bruker det.



