
Grapefrukt med gylden rosinsirup
oppskrift på frisk grapefrukt med søt gullrussin og aromatisk romsirup. perfekt som dessert eller forfriskende snack. enkel å lage og ideell for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Sesong: sommer
Ingredienser
- 3 spiseskjeer sukker
- 3 spiseskjeer vann
- 1/4 kopp gylne rosiner
- 1/4 kopp mørk rom
- 3 røde, rosa eller hvite grapefrukter
- 1 spiseskje skivede, ristet mandler
Fremgangsmåte
- 1Kok opp sukker og vann i en veldig liten kjele, og rør til sukkeret er oppløst. La det koke i ett minutt. Bland rosiner, rom og sukker-sirup i en liten bolle, og la rosiner trekke til seg væsken, dekket, i romtemperatur over natten.
- 2Skjær av skallet på grapefrukten, inkludert alt det hvite pithen, med en skarp kniv, og løsne kjøttet fra membranene. Legg kjøttet i en serveringsskål og hell rom-rosinsirupen over. Strø over mandler.





