
Rask kimchi
Lær hvordan du lager instant kimchi på kort tid med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull og sunn rett på under 30 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 liten hode Napa-kål
- 2. 1 lite hode romainesalat
- 3. 8 vårløksstenger, tynne skåret på skrå
- 4. 1 teskje chiliflak, eller mer etter smak
- 5. 1 teskje revet ingefær
- 6. 1 hvitløksfedd, knust til en pasta
- 7. 3 spiseskjeer sesamolje
- 8. 4 spiseskjeer risvinseddik
- 9. 3 spiseskjeer soyasaus
- 10. 2 spiseskjeer sesamfrø, ristet
Fremgangsmåte
- 1Riv Napa-kål i biter som er en munnfull store. Skjær Romaine-salat i strimler på ca. 1/3 tomme. Bland alt i en stor bolle med vårløksbåter. I en liten bolle blander du rød pepperflak, ingefær, hvitløk, sesamolje, eddik og soyasaus. Hell det over grønnsakene og vend godt slik at det blir jevnt dekket. Strø over sesamfrø.