Rask kimchi

Rask kimchi

Lær hvordan du lager instant kimchi på kort tid med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull og sunn rett på under 30 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 liten hode Napa-kål
  • 2. 1 lite hode romainesalat
  • 3. 8 vårløksstenger, tynne skåret på skrå
  • 4. 1 teskje chiliflak, eller mer etter smak
  • 5. 1 teskje revet ingefær
  • 6. 1 hvitløksfedd, knust til en pasta
  • 7. 3 spiseskjeer sesamolje
  • 8. 4 spiseskjeer risvinseddik
  • 9. 3 spiseskjeer soyasaus
  • 10. 2 spiseskjeer sesamfrø, ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Riv Napa-kål i biter som er en munnfull store. Skjær Romaine-salat i strimler på ca. 1/3 tomme. Bland alt i en stor bolle med vårløksbåter. I en liten bolle blander du rød pepperflak, ingefær, hvitløk, sesamolje, eddik og soyasaus. Hell det over grønnsakene og vend godt slik at det blir jevnt dekket. Strø over sesamfrø.