Cincinnati-stil chili

Cincinnati-stil chili

oppdag hvordan du lager cincinnati style chili hjemme med vår enkle oppskrift. perfekt for en smakfull middag eller helgefeiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 2 mellomstore løk, hakket
  • 3. 5 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 900 gram kjøttdeig av storfe (chuck)
  • 5. 4 spiseskjeer kommersiell chilipulver
  • 6. 1 spiseskje søt paprika
  • 7. 1 teskje malt spisskummen
  • 8. 1/2 teskje allehånde
  • 9. 1/4 teskje kanel
  • 10. 1/4 teskje malt nellik
  • 11. 1/4 teskje malt koriander
  • 12. Salt og nykvernet svart pepper
  • 13. 1 laurbærblad
  • 14. 1 spiseskje rødvinseddik
  • 15. 1 spiseskje melasse
  • 16. 1 kopp tomatsaus
  • 17. 1 1/2 kopper vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Spaghetti, kokt og drenert; kidneybønner; revet Cheddar; hakket hvit løk; og østerskjeks som tradisjonelle tilbehør til Cincinnati "Five-Way" chili.
  2. 22. I en stor, tykk gryte varmer du opp oljen over middels varme og koker løk og hvitløk til de er myke. Tilsett kjøttdeigen, og rør om til den er gjennomstekt og ikke lenger rosa. Sil av overflødig fett og kast det. Tilsett chilipulver, paprika, spisskummen, allehånde, kanel, nellik, koriander, salt og pepper etter smak, og rør godt. La det koke i 1 minutt. Tilsett laurbærblad, rødvinseddik, sirup, tomatsaus og vann, og kok opp. Skru ned varmen og la chilien småkoke under lokk i 1 ½ time, og tilsett mer vann om nødvendig for å oppnå en tykk og suppeaktig konsistens. Fjern laurbærbladet og juster krydderet med salt og pepper. Server chilien over kokt spaghetti med de tradisjonelle tilbehørene.