Sitrus krem-cannoli

Sitrus krem-cannoli

Lær hvordan du lager citrus cream cannoli, en frisk og kremet dessert perfekt for sommeren. En enkel oppskrift som imponerer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. 1/3 kopp Smucker's® Orange Marmalade Simply Fruit
  • 2. 1 (15 oz.) boks ricottaost, avrent
  • 3. 1/4 kopp melis
  • 4. 1/2 ts. vaniljeekstrakt
  • 5. Kvernet kanel
  • 6. 1 ss. revet frisk appelsinskall
  • 7. 12 til 18 cannolihylser, kjøpt
  • 8. Pynt:
  • 9. Mini sjokoladeknapper eller godteribiter
  • 10. Ekstra melis

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland marmelade, ricotta, melis, vanilje, kanel og appelsinskall i en middels stor bolle. Ha blandingen i en sprøytepose uten spiss eller i en plastpose som kan lukkes, og klipp av et hjørne. Sprøyt fyllet inn i skjellene.
  2. 22. Sett dem i kjøleskapet i minst 2 timer, gjerne opptil 6 timer. Pynt med mini sjokoladeknapper eller godteribiter. Dryss over melis før servering.