
Morwong Cru
Lær hvordan du lager morwong cru med denne enkle oppskriften. Perfekt for deg som liker lett og smakfull mat. Passer til sommer- og helårsbruk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund torsk- eller breiflakes, skåret i 1/2-tommers terninger.
- 2 små løk, finhakket.
- Saften av 6 sitroner.
- 4 unser agurk, finhakket.
- 4 unser gulrot, finhakket.
- 4 unser selleri, finhakket.
Fremgangsmåte
- 1Plasser fisk, løk og sitronsaft i en bolle. Dekk med et klede og sett i kjøleskapet i 12 timer. Når 'koked', sil av sitronsaften og rør inn hakkede grønnsaker. Server denne blandingen avkjølt med kokosmajonesdressing i en separat bolle.