Morwong Cru

Morwong Cru

Lær hvordan du lager morwong cru med denne enkle oppskriften. Perfekt for deg som liker lett og smakfull mat. Passer til sommer- og helårsbruk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 1/2 pund torsk- eller breiflakes, skåret i 1/2-tommers terninger.
  • 2 små løk, finhakket.
  • Saften av 6 sitroner.
  • 4 unser agurk, finhakket.
  • 4 unser gulrot, finhakket.
  • 4 unser selleri, finhakket.

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser fisk, løk og sitronsaft i en bolle. Dekk med et klede og sett i kjøleskapet i 12 timer. Når 'koked', sil av sitronsaften og rør inn hakkede grønnsaker. Server denne blandingen avkjølt med kokosmajonesdressing i en separat bolle.