Kimberlys krydrede fylte egg
Lær hvordan du lager kimberlys curried deviled eggs, en smakfull forrett med krydder og krem. Perfekt for festive anledninger og helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 6 egg
- 2. 1/4 kopp majones
- 3. 1 spiseskje grovkornet sennep, eller etter smak
- 4. 1 teskje karri pulver
- 5. 1/2 teskje tørket persille
- 6. 1 spiseskje søt sylteagurk relish
- 7. 1/4 teskje malt svart pepper
- 8. paprika til pynt (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Plasser eggene i en kjele i ett lag og fyll på med vann slik at det dekker eggene med ca. 2,5 cm. Sett på lokk og kok opp vannet på høy varme. Ta kjelen av varmen og la eggene ligge i det varme vannet i 15 minutter. Sil av vannet. Skyll eggene i kaldt, rennende vann. Skrell dem når de er kalde. Del eggene på langs og skje ut eggeplommene i en bolle. Mos eggeplommene med en gaffel.
- 2Rør majones, sennep, karri, persille, sylteagurk og pepper inn i eggeplommene til det er godt blandet; fordel blandingen i eggehvitene. Pynt med paprika. Sett i kjøleskapet før servering.